Cheyenne SOL Nova Unlimited Wireless Tattoo Machine Povečaj

Cheyenne SOL Nova Unlimited Wireless Tattoo Machine

TS-CHE-SOLN-U

Nov artikel

Cheyenne SOL Nova Unlimited je naslednji korak v razvoju priljubljenega rotacijskega sistema penov SOL Nova in prva brezžična mašinica znamke Cheyenne. 

Cheyenne SOL Nova Unlimited je prva Cheyenne brezžična baterijska pen rotary mašinica, ki vam ponuja popolno neomejeno neodvisnost in svobodo.

Naprava je združljiva z vsemi univerzalnimi kartušami.

Več podrobnosti

1 218,80 € z DDV

 • Namesto preko napajalnika se brezžični pen Cheyenne SOL Nova Unlimited napaja iz polnilne baterije. Cheyenne SOL Nova Unlimited vsebuje dve bateriji, skupaj s polnilnikom in kablom, tako lahko baterijo preprosto med delom zamenjate in nadaljujete, medtem ko se druga baterija polni. Polnjenje baterije traja tri ure in ponuja najmanj pet ur delovanja.

  Rokovanje z Cheyenne SOL Novo Unlimited ne more biti enostavnejše, saj vse poteka z enim samim gumbom in krmiljenjem gibanja. Frekvenco SOL Nova Unlimited lahko hitro in enostavno prilagodite tako, da med nagibanjem mašinice držite pritisnjen gumb. Nagnite navzgor, da povečate frekvenco, in navzdol, da zmanjšate.

  S širokofrekvenčno pasovno širino, ki se giblje med 25 in 140 Hz, je Cheyenne SOL Nova Unlimited kot nalašč za široko paleto stilov tetoviranja. Lahko zmanjšate frekvenco rotacije za dotwork in realizem ali jo povečate za bolj polne in intenzivne črte.

  SOL Nova Unlimited ponuja dva načina delovanja: stabilni način in odzivni način. Uporaba stabilnega načina bo naprava delovala z nadzorovano hitrostjo. Z odzivnim načinom pa se frekvenca udarcev SOL Nove Unlimited samodejno prilagodi površini, ki jo tetovirate.

  Cheyenne SOL Nova Unlimited deluje izredno tiho in le z minimalnimi vibracijami. Poganja jo vrhunski brezkrtačni enosmerni motor. Ponuja nastavljivo globino igle od 0 do 4,0 mm in ima hod 3,5 mm, zaradi česar je idealen za natančne linije, kot tudi mehka senčenja.

  Cheyenne SOL Nova Unlimited je enostavno zaviti v higienske namene in je združljiv tako z okrogelimi in enopalčnimi D-gripi Cheyenne.

   

  Ključne funkcije:

     Barva: črna

     Brezžična povezava - kabli ali napajalniki niso potrebni

     Upravljanje z enim gumbom in krmiljenjem gibanja

     Najmanj 5 ur delovanja s samo 3 urami polnjenja

     Dva načina delovanja: stabilni način in odzivni način

     Frekvenca: 25 - 140 Hz - idealno za široko paleto stilov

     4.0 mm hod - primeren za natančne linije in mehka senčenja

     Nastavljiva globina igle: od 0 do 4,0 mm

     Združljiv z okrogelimi in enopalčnimi D-gripi Cheyenne

     Vključena dodatna oprema: zaščitna torbica Cheyenne, 2 bateriji za polnjenje in polnilnik s kablom

     Premer: 33 mm

     Dolžina: 125 mm

     Teža (brez baterije): 152 g

     Teža (z baterijo): 184 g

     Izdelano v Nemčiji po medicinskem standardu (ISO 13485)