Harmony 9 Pin Harmony Handtool Povečaj

Harmony™ 14 Pin Handtool

MB-TD4

Nov artikel

Profesionalna mikro rezila Harmony™ 14 Pin by Tina Davies za vse oblike obrvi. Unikatna rezila omogočajo neverjetno preciznost.

V kompletu je 10 mikrorezil.

Več podrobnosti

149,00 € z DDV

 • Hibriden set štirinajstih igel za čiste in ostre linije. Cena je za komplet, v kateri je 10 mikrorezil.

  Ostra in brezhibna rezila, ki nudijo najboljše rezultate U rezil in klasičnih rezil z 9 iglami. Pripravljena so za takojšnjo uporabo.

  Ciljna skupina: 14 Curved rezila so namenjene tako začetnikom kot profesionalcem. Rezila so izjemno vsestranska in idealna za podrobnosti in tanke linije, kot tudi za polne in goste obrvi. Izdelali smo jih za umetnike, ki svoje izdelke jemljejo resno in niso pripravljeni sklepati kompromisov glede zdravja in varnosti.

  O igli: Vse naše igle izdelujemo sami. Uporabljamo le najboljšo kvaliteto nerjavečega jekla razreda 316, iz katerega je narejen celoten izdelek, tako igle kot ovoj. Vsak Harmony izdelek je preverjen vsaj trikrat, preden ga predamo v prodajo. Uporabljamo 0.25mm debelino igel v liniji 14-ih, kar zagotavlja, da se igle nikdar ne ukrivijo in da ne boste dobili zabrisane ali dvojne linije. Naše igle so pod 30 stopinjskim kotom za optimalno ergonomijo in aplikacijo pigmenta.

  O držalu: Naša držala nudijo mehak, udoben in nedrseč prijem, ki vam omogočajo udobje in natančnost. 14 Curved rezila imajo vgrajeno merilo, kar vam zagotavlja enakomernost in simetričnost, nekaj kar bodo vaše stranke še kako cenile. Dodatno lahko uporabite zaobljen del za aplikacijo pigmenta čez sveže poteze.

  Sterilizacija in pakiranje: Vsako Harmony 14 Curved rezilo se nahaja v trpežni mehurčkasti vrečki, z odtisnjeno LOT številko, datumom proizvodnje in rokom uporabe. Vsa rezila so sterilizirana z EO plinom. Sterilizacijski certifikat lahko dobite na tem naslovu.