Harmony™ 'U' Handtool Povečaj

Harmony™ 'U' Handtool

MB-TD2

Nov artikel

Profesionalna mikro rezila Harmony™ by Tina Davies v obliki črke U za čiste in zaobljene linije. Unikatna rezila omogočajo neverjetno preciznost.

V kompletu je 10 mikrorezil.

Več podrobnosti

149,00 € z DDV

  • Harmony U rezila za izdelovanje lepih in tekočih lokov. Cena je za komplet, v katerem je 10 mikrorezil. Pripravljena so za takojšnjo uporabo.

    Ciljna skupina: Napredna rezila, namenjena izkušenejšim umetnikom. Če še niste uporabljali U rezil, vam priporočamo, da pričnete z Sampler Pack kompletom. Rezila smo izdelali za umetnike, ki svoje izdelke jemljejo resno in niso pripravljeni sklepati kompromisov glede zdravja in varnosti.

    O igli: Vse naše igle izdelujemo sami. Uporabljamo le najboljšo kvaliteto nerjavečega jekla razreda 316, iz katerega je narejen celoten izdelek, tako igle kot ovoj. Vsak Harmony izdelek je preverjen vsaj trikrat, preden ga predamo v prodajo. Uporabljamo 0.25mm debelino igel v liniji 14-ih, kar zagotavlja, da se igle nikdar ne ukrivijo in da ne boste dobili zabrisane ali dvojne linije. Naše igle so pod 30 stopinjskim kotom za optimalno ergonomijo in aplikacijo pigmenta.

    O držalu: Naša držala nudijo mehak, udoben in nedrseč prijem, ki vam omogočajo udobje in natančnost. Rezila imajo vgrajeno merilo, kar vam zagotavlja enakomernost in simetričnost, nekaj kar bodo vaše stranke še kako cenile. Dodatno lahko uporabite zaobljen del za aplikacijo pigmenta čez sveže poteze.

    Sterilizacija in pakiranje: Vsako Harmony rezilo se nahaja v trpežni mehurčkasti vrečki, z odtisnjeno LOT številko, datumom proizvodnje in rokom uporabe. Vsa rezila so sterilizirana z EO plinom. Sterilizacijski certifikat lahko dobite na tem naslovu.