Harmony™ Sampler Pack Povečaj

Harmony™ Sampler Pack

MB-TD1

Nov artikel

Komplet mikro rezil Harmony™ by Tina Davies.

3x klasična, 3x s horizontalnim nagibom in 3x U obika rezila.

Več podrobnosti

135,00 € z DDV

  • Sampler Pack vsebuje 9 mikrorezil: 3 klasična 9pin, 3 Curved 14pin in 3 U mikrorezila.

    Ciljna skupina: Ta komplet je idealna izbira za umetnike, ki se seznanjajo s Harmony linijo in bi radi preizkusili vse naenkrat. Komplet je zelo popularen pri šolah in umetnikih, ki bi radi svoji kolekciji mikrorezil dodali profesionalno kakovost. Izdelali smo jih za umetnike, ki svoje izdelke jemljejo resno in niso pripravljeni sklepati kompromisov glede zdravja in varnosti.

    O igli: Vse naše igle izdelujemo sami. Uporabljamo le najboljšo kvaliteto nerjavečega jekla razreda 316, iz katerega je narejen celoten izdelek, tako igle kot ovoj. Vsak Harmony izdelek je preverjen vsaj trikrat, preden ga predamo v prodajo. Uporabljamo 0.25mm debelino igel, kar zagotavlja, da se igle nikdar ne ukrivijo in da ne boste dobili zabrisane ali dvojne linije. Naše igle so pod 30 kotom za optimalno ergonomijo in aplikacijo pigmenta.

    O držalu: Naša držala nudijo mehak, udoben in nedrseč prijem, ki vam omogočajo udobje in natančnost. Rezila imajo vgrajeno merilo, kar vam zagotavlja enakomernost in simetričnost, nekaj kar bodo vaše stranke še kako cenile. Dodatno lahko uporabite zaobljen del za aplikacijo pigmenta čez sveže poteze.

    Sterilizacija in pakiranje: Vsako Harmony rezilo se nahaja v trpežni mehurčkasti vrečki, z odtisnjeno LOT številko, datumom proizvodnje in rokom uporabe. Vsa rezila so sterilizirana z EO plinom. Sterilizacijski certifikat lahko dobite na tem naslovu.