Novo PERMA BLEND SCAR SET Povečaj

PERMA BLEND SCAR SET

PB-SET-SCAR

Nov artikel

Komplet šestih barv in redčila je zasnovan za prekrivanje brazgotin. Z mešanjem barv lahko dobite odtenek, ki se prilega vsakemu tonu kože in polti.

Več podrobnosti

249,90 € z DDV

 • PERMA BLEND SCAR set vsebuje naslednje barve v 15ml:

  Light Dermis, Dark Dermis, Pink Dermis, Ash Dermis, No Grey Dermis in Brown Dermis in Shading Solution Thin

  Kozmetični pigmenti Perma Blend so pigmenti za trajno ličenje in mikro pigmentacijo. Izdelani so iz mikro delcev, ki zagotavljajo izvrstno obstojnost in trajni sijaj barve. Konsistenca pigmenta zagotavlja enostavno vnašanje barvila pod kožo, kar omogoča vedno optimalne rezultate brez popravkov.

  Uporaba: obrvi, trepalnice, ustnice in popravke pri brazgotinah, strijah, vitiligu, rekonstrukcijah areole, plešavosti itd.

  Perma Blend pigmente odlikuje odlična reprodukcija in obstojnost barve. Namenjeni so tako za ročno vrisovanje kot seveda nanašanje s PMU in tattoo napravami. Za dodatne adaptacije odtenkov se lahko vsi Perma Blend pigmenti med seboj mešajo.

  Perma Blend pigmenti so ustvarjeni v sodelovanju s strokovnjaki industrije trajnega ličenja - PMU. Pigmenti so bili odobreni s strani eminentnega nemškega laboratorija CTL - kar potrjuje njihovo najvišjo kakovost.

  Perma Blend pigmenti so izdelani v ZDA in skladni s standardi EU.