PERMA BLEND - TINA DAVIES - BLONDE 15ML Povečaj

PERMA BLEND - TINA DAVIES - BLONDE 15ML

PB52-2

Nov artikel

Perma Blend Blonde iz kolekcije Perma Blend I Love Ink Eyebrow Collection Tine Davies je svetlo siv odtenek z rumeno podlago. Blonde lahko uporabite za stranke s svetlimi ali rožnatimi odtenki kože za zelo naraven videz. Uporablja se lahko za oranžno, rdečo, zeleno in vijolično barvo.

Več podrobnosti

39,90 € z DDV

  • Kozmetični pigmenti Perma Blend so pigmenti za trajno ličenje in mikro pigmentacijo. Izdelani so iz mikro delcev, ki zagotavljajo izvrstno obstojnost in trajni sijaj barve. Konsistenca pigmenta zagotavlja enostavno vnašanje barvila pod kožo, kar omogoča vedno optimalne rezultate brez popravkov.

    Uporaba: obrvi, trepalnice, ustnice in popravke pri brazgotinah, strijah, vitiligu, rekonstrukcijah areole, plešavosti itd.

    Perma Blend pigmente odlikuje odlična reprodukcija in obstojnost barve. Namenjeni so tako za ročno vrisovanje kot seveda nanašanje s PMU in tattoo napravami. Za dodatne adaptacije odtenkov se lahko vsi Perma Blend pigmenti med seboj mešajo.

    Perma Blend pigmenti so ustvarjeni v sodelovanju s strokovnjaki industrije trajnega ličenja - PMU. Pigmenti so bili odobreni s strani eminentnega nemškega laboratorija CTL - kar potrjuje njihovo najvišjo kakovost.

    Perma Blend pigmenti so izdelani v ZDA in skladni s standardi EU.