PERMA BLEND - TINA DAVIES - GREY 15ML Povečaj

PERMA BLEND - TINA DAVIES - GREY 15ML

PB52-1

Nov artikel

Perma Blend Grey iz kolekcije Perma Blend I Love Ink Eyebrow Collection Tine Davies je srednje do temno siv odtenek z rumeno podlago. Grey lahko uporabimo za stranke s sivimi ali 'solmi in poprom' lasje ter svetlimi, bež in olivnimi toni kože. Uporablja se lahko za oranžno, rdečo in zeleno barvo.

Več podrobnosti

39,90 € z DDV

  • Kozmetični pigmenti Perma Blend so pigmenti za trajno ličenje in mikro pigmentacijo. Izdelani so iz mikro delcev, ki zagotavljajo izvrstno obstojnost in trajni sijaj barve. Konsistenca pigmenta zagotavlja enostavno vnašanje barvila pod kožo, kar omogoča vedno optimalne rezultate brez popravkov.

    Uporaba: obrvi, trepalnice, ustnice in popravke pri brazgotinah, strijah, vitiligu, rekonstrukcijah areole, plešavosti itd.

    Perma Blend pigmente odlikuje odlična reprodukcija in obstojnost barve. Namenjeni so tako za ročno vrisovanje kot seveda nanašanje s PMU in tattoo napravami. Za dodatne adaptacije odtenkov se lahko vsi Perma Blend pigmenti med seboj mešajo.

    Perma Blend pigmenti so ustvarjeni v sodelovanju s strokovnjaki industrije trajnega ličenja - PMU. Pigmenti so bili odobreni s strani eminentnega nemškega laboratorija CTL - kar potrjuje njihovo najvišjo kakovost.

    Perma Blend pigmenti so izdelani v ZDA in skladni s standardi EU.