PERMA BLEND - INGA BABITSKAYA LIPS - TEA ROSE - 15ML Povečaj

PERMA BLEND - INGA BABITSKAYA LIPS - TEA ROSE - 15ML

PB87-3

Nov artikel

Tea Rose Perma Blend iz kompleta Perma Blend Inga Babitskaya Lips Set je pigment, ki je primeren za vsakogar ter je vedno v trendu. Vsi odtenki v kompletu Perma Blend Inga Babitskaya Lips Set se enostavno nanesejo na kožo in so primerni za pudraste tehnike nanašanja in obrobo ustnic. Ti pigmenti vsebujejo tudi vse potrebne stabilizatorje in barvne korektorje.

Več podrobnosti

39,90 € z DDV

  • Kozmetični pigmenti Perma Blend so pigmenti za trajno ličenje in mikro pigmentacijo. Izdelani so iz mikro delcev, ki zagotavljajo izvrstno obstojnost in trajni sijaj barve. Konsistenca pigmenta zagotavlja enostavno vnašanje barvila pod kožo, kar omogoča vedno optimalne rezultate brez popravkov.

    Uporaba: obrvi, trepalnice, ustnice in popravke pri brazgotinah, strijah, vitiligu, rekonstrukcijah areole, plešavosti itd.

    Perma Blend pigmente odlikuje odlična reprodukcija in obstojnost barve. Namenjeni so tako za ročno vrisovanje kot seveda nanašanje s PMU in tattoo napravami. Za dodatne adaptacije odtenkov se lahko vsi Perma Blend pigmenti med seboj mešajo.

    Perma Blend pigmenti so ustvarjeni v sodelovanju s strokovnjaki industrije trajnega ličenja - PMU. Pigmenti so bili odobreni s strani eminentnega nemškega laboratorija CTL - kar potrjuje njihovo najvišjo kakovost.

    Perma Blend pigmenti so izdelani v ZDA in skladni s standardi EU.