Novo Inktrox Ice Water Fog Spray 500 ml Povečaj

Inktrox Ice Water Fog Spray 500 ml

TS-IWS

Nov artikel

Ice Water v različici z razpršilnikom omogoča temeljito umivanje kože med parmanentnim ličenjem. Z njo lahko sperete odvečni sebum, ostanke črnila na koži, vazelin in druge izdelke. Zaradi priročnega aplikatorja lahko zelo enostavno razpršite ciljno območje na koži za čiščenje. Praktična embalaža - enostavna za uporabo in shranjevanje. Primerno za vse vrste kože, tudi za občutljivo. 

Več podrobnosti

12,90 € z DDV

  • Protivnetna moč in moč proti edemom - moč sestavin neposredno iz narave

    Zaradi sestavin olja timijanovih listov in hidrolata vrbovca ima voda Inktrox Ice Water Sprej edinstvene lastnosti, ki učinkovito preprečujejo rast bakterij in glivic. Med tetoviranjem z uporabo ledene vode Inktrox Ice Water za umivanje kože ublažite draženje, rdečico in zmanjšate vnetje kože. Sestavine, ki jih vsebuje izdelek, pospešujejo proces celjenja ran in obnavljanja kože. Zaradi uporabe naravnih sestavin je izdelek varen za kožo in ne povzroča draženja.

    Mentol, snov v sestavi InkTrox Ice Water, ima hladilne in osvežilne lastnosti ter protivnetni učinek. Če želite doseči najboljši hladilni učinek za stranko, uporabite celulozno papirnato brisačo, navlaženo z vodo InkTrox Ice Water. Tako pripravljen obkladek nanesite na tetovažo med odmori med seanso ali takoj po njej. Stranka bo zagotovo cenila, da je to dejanje pravo olajšanje po dolgi seansi parmanentnega ličenja.

    Opozorilo: ne nanašaj v bližini vratu, oči ali nosu.

    Sestavine: Voda,  Hamamelis virginiana Water, Propylene Glycol, Cocoamidopropyl betaine, Sodium Coco sulfate, Glycerin, Sodium Chloride, Menthol, Thymus Vulgaris Leaf Oil, Alcohol denat., Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Cl 42090